Tom

I alt: 0,00 kr.

Blog

Discgolfbaner - hvor kan jeg spille discgolf?

Af Lars Olesen, 05/17/2014 - 13:59
Discgolfbaner - hvor finder jeg baner til disc golf?

Discgolf er en ret billig idrætsgren. Der findes en masse baner til discgolf rundt omkring i Danmark. Der findes tre forskellige typer baner.

  • Offentlige baner
  • Pay and Play discgolfbaner
  • Private baner til discgolf

Langt de fleste baner er gratis at spille på.

Hvor finder jeg en oversigt over discgolfbaner?

Dansk Disc Golf Union (DDGU) har en baneoversigt, som bliver flittigt opdateret. Tjek deres liste over disc golf baner.

Category: 
Tags: 

Hvordan staver man til frisbee?

Af Lars Olesen, 03/23/2014 - 13:41
Frisbee er et registreret varemærke af Wham-O

Vi har i dag siddet og analyseret, hvordan folk har fundet vores hjemmeside - og vi har fundet ud af, at vi må sælge det produkt, der kan staves på flest forskellige måder. Egentlig er frisbee et registreret varemærke, men det er blevet betegnelsen for et fantastisk redskab både til leg og sport. Og der leges altså også kan lege med den måde, man staver det på. 

Der er i hvert fald 35 måder at stave frisbee på i følge vores søgeresultater.

Category: 
Tags: 

Begynder i discgolf

Af Lars Olesen, 03/22/2014 - 08:55
Begynder i discgolf - hvordan kommer jeg i gang med disc golf?

Som begynder behøver du kun en frisbee for at komme i gang med at spille discgolf. Det er billigt at komme i gang med at spille discgolf - og du kan enten spille på en officiel bane til frisbeegolf eller bare vælge nogle andre mål. I bund og grund handler discgolf bare om at ramme et mål. Du kan læse mere om discgolf og kigge på vores store udvalg af udstyr til discgolf.

Category: 
Tags: 

Mojo/Juju (Ching) 2004

Af Lars Olesen, 01/03/2013 - 08:00
Mojo / Juju

Putt and approach disc med Chings patenterede Excellerator teknologi. Discen er udformet med store "dimples" på toppen. Dette giver et præcist og ensartet greb og skulle desuden give bedre aerodynamiske egenskaber.

First run hed Mojo, men da dette varemærke allerede var optaget kom discen ved efterfølgende produktioner til at hedde Juju.
Siden Innovas patenterede "Thumb Track" på Rhyno er Excellerator princippet det mest opsigtsvækkende forsøg på forbedringer i grebet. Benyttes på flere modeller fra Ching.

Tags: 

Viper (Innova) 1991

Af Lars Olesen, 12/29/2012 - 08:00
Viper Glow (1991) Innova

Viper markerer starten på en årrække, hvor producenterne lægger mere energi i udvikling af profil og kantens udformning. Formål: Meter, meter, meter…
Var den dominerende distancedisc i starten af 90´erne med længderekorder på 193,58 meter og 197,38 meter i 1993. ”Throw in the dark” trykket er i dag et samleobjekt.

Sider