Tom

I alt: 0,00 kr.

Blog

Hvordan staver man til frisbee?

Af Lars Olesen, 03/23/2014 - 13:41
Frisbee er et registreret varemærke af Wham-O

Vi har i dag siddet og analyseret, hvordan folk har fundet vores hjemmeside - og vi har fundet ud af, at vi må sælge det produkt, der kan staves på flest forskellige måder. Egentlig er frisbee et registreret varemærke, men det er blevet betegnelsen for et fantastisk redskab både til leg og sport. Og der leges altså også kan lege med den måde, man staver det på. 

Der er i hvert fald 35 måder at stave frisbee på i følge vores søgeresultater.

Category: 
Tags: 

Begynder i discgolf

Af Lars Olesen, 03/22/2014 - 08:55

Som begynder behøver du kun en frisbee for at komme i gang med at spille discgolf. Det er billigt at komme i gang med at spille discgolf - og du kan enten spille på en officiel bane til frisbeegolf eller bare vælge nogle andre mål. I bund og grund handler discgolf bare om at ramme et mål. Du kan læse mere om discgolf og kigge på vores store udvalg af udstyr til discgolf

Category: 
Tags: 

Mojo/Juju (Ching) 2004

Af Lars Olesen, 01/03/2013 - 08:00
Mojo / Juju

Putt and approach disc med Chings patenterede Excellerator teknologi. Discen er udformet med store "dimples" på toppen. Dette giver et præcist og ensartet greb og skulle desuden give bedre aerodynamiske egenskaber.

First run hed Mojo, men da dette varemærke allerede var optaget kom discen ved efterfølgende produktioner til at hedde Juju.
Siden Innovas patenterede "Thumb Track" på Rhyno er Excellerator princippet det mest opsigtsvækkende forsøg på forbedringer i grebet. Benyttes på flere modeller fra Ching.

Tags: 

Viper (Innova) 1991

Af Lars Olesen, 12/29/2012 - 08:00
Viper Glow (1991) Innova

Viper markerer starten på en årrække, hvor producenterne lægger mere energi i udvikling af profil og kantens udformning. Formål: Meter, meter, meter…
Var den dominerende distancedisc i starten af 90´erne med længderekorder på 193,58 meter og 197,38 meter i 1993. ”Throw in the dark” trykket er i dag et samleobjekt.

Dimple (Dynamic Discs) 1991

Af Lars Olesen, 12/28/2012 - 08:09
1st run Patent Pending Dimple

Dynamic Discs (tidligere Destiny Discs) forsøg med dimples (huller som på golfbolde). En helt ufleksibel disc, hvor både under- og overside er udstyret med et tæt mønster af dimples. Tanken har formentlig været at forbedre aerodynamikken som ved golfbolde, hvor dimples reducerer lufttrækket efter bolden og dermed giver mere længde.
Da regelsættet vedrørende discs fleksibilitet kom i 1993, mistede alle udgaver af Dimple deres godkendelse, hvorfor discen fik en ganske kort levetid på bare et par år. En disc med et helt unikt udseende.

Tags: 

Sider