STØRSTE SHOP I DANMARK

Vi er Danmarks største forhandler med over 200.000 varer på lager til både disc golf og ultimate frisbee. Vi går meget op i stort udvalg samt høj kvalitet. Vi sælger alt fra discs til disc golf tasker, vogne, kurve og meget andet tilbehør. Hos Discimport får du mere end 20 års erfaring med frisbee, disc golf og ultimate frisbee, og vi står klar til at give dig råd og vejledning.

NY TIL DISCGOLF

Har du brug for hjælp til at komme i gang med disc golf? Hos Discimport har vi alt hvad du behøver, hvis du er ny i sporten eller har brug for at komme videre fra startpakken. Disc golf er nemt sjovt og hurtigt at komme i gang med, og en startpakke er måske lige det, du har brug for. Måske vil du hellere starte op med mere avanceret udstyr, og det finder du også her. Du kan altid finde hjælp hos vores kompetente personale, hvad enten det er fra vores butikker eller online.

DISCIMPORT BLOG

Interesserer du dig også for, hvad der sker i dansk disc golf? Det kan være indhold om banedesign, nye producenter, nyheder fra Discimport-butikkerne eller udvikling af disc golf som sport? Hvis ja, så Discimports blog er lige noget for dig. Vores kompetente medarbejdere er alle med til at bringe nyheder fra hverdagens disc golf og fortælle om, hvad der rører sig i discgolfens verden. Følg med, hvis du vil vide mere.