Gratis fragt for køb over 500 kroner Hurtig levering Danmarks største butik til Discgolf og Ultimate frisbee Sikker handel Ring og hør: Tlf. 51 92 40 93

Betingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle handler indgået med Discimport.dk. Betingelserne er gældende fra 1. januar 2010.

Priser

Alle priser på hjemmesiden er kontante enhedspriser inkl. moms. Discimport.dk forbeholder sig ret til at ændre priser uden varsel.

Bestilling

Alle varer kan bestilles online i vores webshop.

Du er altid velkommen til at at sende en e-mail, hvis du søger andre former for discs. Vi undersøger gerne muligheden for at bestille dem hjem.

Discimport.dk svarer gerne på henvendelser angående produkter og leveringstid inden køb.

Betaling

I vores webshop kan du betale med følgende betalingsmidler:

  • Danske og udenlandske kort: Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB og American Express
  • Elektronisk fakturering (institutioner med EAN nr.)

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Vi har ikke mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Levering

Discimport.dk sender med PostDanmark over hele Danmark (Grønland og Færøerne samt til udlandet tillægges ekstra forsendelsesomkostninger).

Alle ordrer leveres normalt inden for 1-2 hverdage, medmindre andet fremgår under beskrivelsen af det enkelte produkt eller på hjemmesiden. Der tages imidlertid forbehold for udsolgte og udgåede varer samt forlænget leveringstid og leveringssvigt af varer fra vores leverandører.

Reklamationsret

Du har efter købeloven reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Der er ingen reklamationsret på discs, som er gået i stykker på grund af slid eller forkert behandling. Knækkede discs byttes som hovedregel ikke.

Sender du discs tilbage, skal udførlig fejlbeskrivelse samt kopi af faktura medsendes. Discimport.dk forbeholder sig ret til at kreditere varen til dens oprindelige pris.

Inden returnering af varer til Discimport.dk skal der rettes henvendelse til Discimport.dk med henblik på rekvirering af returnummer.

Returvarer sendes til vores adresse. Returnummer skal anføres på pakken. Uforsvarlig forsendelse vil medføre bortfald af reklamationsret samt returnering for egen regning.

Discimport.dk er uden ansvar for enhver forsinkelse som følge af afhjælpningen eller ombytningen.

Returret

Discimport.dk yder 14 dages returret fra den dag varen modtages. Returnering sker for kundens regning.

For at udnytte returretten, skal varen returneres i samme stand som den blev modtaget. Da varens emballage repræsenterer en værdi ifbm. gensalg af varen, bedes varen returneret i den emballage du modtog varen i.

Uforsvarlig forsendelse vil medføre bortfald af returret samt genlevering for egen regning.

Returvarer sendes til vores adresse. Vi anbefaler at du benytter vores returportal, hvor du kan købe og printe en pakkelabel til returpakken.

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes, tilbagebetales den totale købesum til dig ved en overførsel til din bank. Det vil lette vores ekspedition, hvis du samtidigt sender os oplysninger om dit pengeinstitut. Vi skal bruge følgende oplysninger: Bankens navn, bankens registreringsnummer (4 cifre) samt dit kontonummer (10 cifre).

Returret

Hvis ordren eller produkter på ordren mod forventning alligevel ikke kan leveres, så kan Discimport.dk ophæve handlen og refundere pengene til kunden.

Vi bruger cookies på Discimport.dk.

Kurven er tom

Godt Nytår - Danmarks Største Udsalg fra 12. Januar
Vi bruger cookies på Discimport.dk.