Gratis fragt for køb over 500 kroner Hurtig levering Danmarks største butik til discgolf og frisbees Sikker handel Ring og hør: Tlf. 51 92 40 93

Vælg den rigtige frisbee

De gode frisbees kaldes for discs på grund af specielle ophavsregler og findes i mange variationer. Vi har lavet en kort guide til dig, der er ny i disc sportens verden. Ultimate er en holdsport og kræver en disc, der svæver godt. Disc golf kræver specielle hårde discs og spilles efter samme princip som køllegolf. Vi har også discs til freestyle, eller hvis du skal bruge en rigtig god frisbee til haven eller stranden.

Ultimate, Freestyle, Hundefrisbee, Leg & Strand

I den første kategori finder du de professionelles disc til ultimate. De er godkendt verden over til brug i ultimateturneringer, og er ofte det bedste valg både til haven eller stranden. I den anden kategori finder du discs til forskellige rekreative formål. Til børn og på stranden er det ofte en fordel med en frisbee med en lidt mindre kant, lavere vægt og mindre diameter, så ingen slår slg eller kommer til skade.

Hvad er den bedste frisbee?

Disc golf & Specialdiscs

Disse discs er ikke til haveleg eller til at have med på stranden. Discgolf kan sammenlignes med almindelig golf og benytter sig af små hårde "kanonkugler". Discne bruges til at kaste rigtig langt og præcist (ofte over 100 m.). De er ikke beregnet til at gribe igen pga. det meget hårde plastic.

Hvilken frisbee skal du vælge til discgolf?

$images[i]->getDescription()|escape

Kurven er tom

Black Friday - Vi bytter med et smil! - Indtil 15. januar....ho ho ho ho