Latitude 64 Discs

Latitude 64° er en fremtrædende producent af disc golf-udstyr, der har dybe rødder i det maleriske boligområde Bergsbyn, der ligger uden for kystbyen Skellefteå i den nordøstlige del af Sverige. Dette idylliske sted, der ligger nær polarcirklen, fungerer som vugge for en brand, der er forpligtet til at producere disc golf-produkter af høj kvalitet, der har opnået anerkendelse og beundring fra spillere på alle niveauer over hele verden.

Navnet og stedet:
Mærkets navn, Latitude 64°, stammer fra de geografiske koordinater for dets hjem i Bergsbyn, som oversættes til “Bjerglandsby”. Denne maleriske forstad, der har en befolkning på cirka 2000 indbyggere, har ydet betydelige bidrag til disc golf-verdenen. Bergsbyn har fostret seks enestående spillere, der samlet har vundet to Junior World Championships, fire European Championships, to PDGA World’s Double-titler og konsekvent domineret Swedish Disc Golf Tour fra 1995 til 2005. Desuden er Bergsbyn stolt af at have Sveriges største disc golf-bane, Discgolf Terminalen, der har 36 huller af verdensklasse. Den har været vært for tre PDGA Majors og er klar til at byde velkommen til flere prestigefyldte begivenheder i fremtiden.

Latitude 64° findes i forskellige byer over hele verden, der deler den samme breddegrad, herunder Fairbanks i Alaska, USA, Arkhangelsk i Rusland og Nuuk på Grønland, hvilket yderligere understreger dens internationale rækkevidde og indflydelse.

Virksomheden:
Grundlagt midt i den voksende disc golf-fællesskab i Bergsbyn blev Latitude 64° født af erfarne spilleres drømme, ønsker og visioner. Deres fælles mål var at udvikle og producere disc golf-produkter, der ville omdefinere sportens standarder og fokusere på både kvalitet og klasse. Mærkets kerneværdier er forankret i en dyb lidenskab for disc golf og en fast beslutning om at imødekomme et bredt udvalg af spillere, fra begyndere til erfarne professionelle.

Latitude 64° ledes af et dedikeret team af enkeltpersoner, der deler en ubetinget forpligtelse til sporten og dens vækst. De drivende kræfter bag mærket er Tomas Ekström, Svante Eriksson, David Berglund og Johan Åström, alle sammen bringer deres unikke ekspertise og passion til forgrunden i Latitude 64°’s operationer.

Produkter:
Latitude 64° har opnået et fremragende omdømme for at producere en omfattende række af disc golf-produkter, hver omhyggeligt designet og fremstillet for at forbedre disc golf-oplevelsen. Deres produktlinje er et bevis på deres dedikation til fremragende kvalitet og inklusivitet og sikrer, at spillere på ethvert færdighedsniveau kan finde udstyr, der passer til deres behov.