Prodigy Discs

Efter to års testning sprang Prodigy Disc ind på discgolfscenen i 2013 med et sortiment på 18 nye molds inden for det første år. Prodigy Discs samlede straks en række af de allerbedste discgolfspillere og blev på det tidspunkt betragtet som et All Star-hold. Udvalgte kendte spillere: Catrina Allen, Paige Pierce, Cale Leiviska, Paul Ulibarri, Garrett Gurthie, Cameron Colglazier, Nikko Locastro, Ricky Wysocki, Jeremy Koling og Will Schusterick.
Prodigy Disc var den første producent, der betalte lønninger til sine professionelle spillere som en del af sponsoratet.

Gennem hele Prodigys historie har nøglen været det tætte samarbejde med de sponsorerede spillere. Som det ses med Reverb og Distortion i samarbejdet med Kevin Jones eller samarbejdet med Cale Leiviska, som producerede Falcor og Stryder.

Prodigy’s måde at navngive deres discs på:
Systemet starter med et bogstav og derefter et tal.
Bogstaverne er: PA står for Putt and Approach, A for Approach, M for Midrange, F for Fairway Driver, H for Hybrid Drivers, D for Distance Drivers og X for Extra Speed Distance Driver. Dette kombineres med et tal fra 1 – 9, der beskriver disc’ens stabilitet, idet 1 er den mest overstabile og 9 den mest understabile.

Plasttyperne er også navngivet i rækkefølge fra 200 til 750, jo højere nummer desto højere kvalitet, og visse plasttyper findes i en blødere version kaldet Soft og en stivere version kaldet G. Base line-plast spænder fra 200 til 350G, og disse slides hurtigere til. Premium begynder ved 400 og går op til den mest holdbare 750G.

Filter products

Category

Brand

Availability

Price