Banedesign

Den første i Engesvang ved Silkeborg… den anden i Egebjerg ved Horsens… den tredje….

Hvis du drømmer om en disc golf bane i dit lokalområde, eller kender du en klub, en skole, en kommune eller et sportscenter, som gerne vil starte med at etablere en bane, så kontakt os. Vi designer og etablerer baner i hele landet, og vi har i mange år samarbejdet med finske Discmania om design og distribution af DiscGolfPark-konceptet. Det betyder kvalitet i topklasse med kurve, tee-skilte og oversigtskort. Vi laver hele pakken fra design, korttegning og etablering. Du kan se mere på www.discgolfpark.com og på www.facebook.com/discgolfparkdanmark.

Vi arbejder på at skabe discgolfbaner, der fokuserer på sikkerhed og tilpasning til de rigtige niveauer. Sikkerheden er afgørende på offentlige disc golf baner, da de normale brugere af området fortsat skal kunne benytte området i sameksistens med banen. Derfor designer vi baner, der tager højde for blinde vinkler, dårligt overblik og placerer fairways væk fra stier og befærdede passager. Det er vigtigt for os at undgå at designe en bane, der ikke passer til den målgruppe, der skal bruge banen. Derfor er en indledende samtale om brugernes betingelser og ambitionerne for banen meget vigtig for vores arbejde.
Vi arbejder professionelt og seriøst med vores banebyggeri og går fuldt ind i de projekter, som vi igangsætter. Vi hjælper naturligvis med det økonomiske overblik, ansøgninger om midler og samtaler med kommunen, hvis det er nødvendigt. Vi er klar til at hjælpe dig med dit næste projekt!

Vores bane designere

Mikael Birkelund
Jylland / Silkeborg
mikael@discimport.com
+45 51 92 40 93

Philip Ø. Kristoffersen
Jylland / Aarhus
philip@discimport.com
+45 61 48 44 69

Martin Erichsen
Sjælland / København
martin@discimport.com
+45 31 62 30 02