Disc Golf Coaching

I den kommende sæson ønsker vi at intensivere vores fokus på den personlige træning, men lad os slå fast, at det ikke handler om styrketræning. Nej, vores mål er at styrke din disc golf udvikling gennem skræddersyet træning og vejledning.

Vi har set, hvordan personlig træning har haft positive resultater i styrkecenteret, og det har inspireret os til at tage skridtet videre. Du får nu muligheden for at arbejde sammen med en personlig træner, der er specialiseret i disc golf. Vi giver dig chancen for at arbejde fokuseret med dine individuelle målsætninger og forbedre dit spil på en professionel måde.

I vores nye træningsfaciliteter har fået mange positive tilbagemeldinger på vores mere spontane, men effektive, personlige formcheck og feedback, hvor frisbee og disc golf har været i fokus. Feedbacken fra vores kunder har været overvældende positiv, og vi vil derfor gerne tilbyde denne unikke og personlige træningsoplevelse for at hjælpe dig med at nå dit næste niveau inden for disc golf.


Online Personlig Disc Golf Træning

I et online individuelt træningsprogram opnår du fordelene ved at have en erfaren træner ved din side, samtidig med at du har friheden til at træne på tidspunkter, der passer dig bedst.

Vi leder vejen og fastsætter høje standarder for kvaliteten af online personlig træning. Som følge heraf vil du blive tilknyttet en træner, hvis færdigheder og ekspertise er i overensstemmelse med dine mål, og du vil altid have en direkte kommunikationskanal til din træner.

Dit forløb indeholder:

 • Personligt træningsprogram
 • Form check & teknisk træning
 • Ugentlig online check-in.
 • Video feedback
 • Personlige målsætninger

Pris:
1.200 kr./måned

klubmedlemmer kan benytte deres klubrabat!


Personlig Disc Golf Træning I Engesvang

Hos Discimport har vi super lækre indendørs faciliteter med topkvalitets udstyr hvor vi tilbyder professionel træning i disc golf . Vi tilbyder den ultimative træningsoplevelse, hvor vi løbende finjusterer små detaljer for at sikre, at du får mest muligt ud af hver eneste træning.

Er du frustreret over mangel på motivation, struktur, i tvivl om effektiviteten af din træning, mangel på viden om øvelser, manglende resultater i forhold til dine mål, eller ønsker du bare en skræddersyet træningsplan fra starten? Så står vi klar til at hjælpe dig!
Ring til os eller skriv os en mail, så sammensætter vi det perfekte forløb til dig.

Dit forløb indeholder:

 • Personligt træningsprogram
 • Form & teknisk træning
 • Ugentlig session á 45 min (fysisk fremmøde)
 • Tracking af relevant data med Discimports udstyr
 • Personlige målsætninger

klubmedlemmer kan benytte deres klubrabat!

Kontakt os:

Mikael@discimport.com
+45 51 92 40 93

Philip@discimport.com
+45 61 48 44 69

Kunne du godt tænke dig træning der hvor du bor? Læs mere her.


Klub Tilbud

Disc Golf Instruktion

Kunne din klub tænke sig at få hjælp til at afholde en træning? Så er hjælpen at finde lige her!
Vi ved hvor svært det kan være at finde frivillige der kan afholde en ugentlig træning, og hvor udfordrende det er at finde nye inspirerende øvelser til spillere på forskellige niveauer. Derfor tilbyder vi, at komme til jeres klubaften med en af vores kompetente instruktører, som så varetager træningen for jer.

Vi garanterer høj kvalitet i undervisningen, samt mulighed for at stille spørgsmål og komme med indspark. Vi vil meget gerne arrangere dagen i samarbejde med jer, og sørge for at vi laver undervisning der tilgodeser de behov der skulle være i klubben.

En træning indeholder som minimum:

 • Undervisning med en af Discimports instruktører
 • 2 x 45 min. undervisning med øvelser og instruktion
 • Mulighed for spørgsmål & feedback på gruppe niveau

Pris:
1900 Kr.
(inkl. kørsel op til 50km)


Instruktørkursus

Mangler din klub frivillige som kan stå for træningen? Eller har jeres trænere brug for inspiration og uddannelse? Så har vi lige hvad du har brug for!
Vi tilbyder et instruktørkursus, som klæder deltagerne på til, at kunne instruere andre i disc golf. Kurset bliver afhold af en af vores kompetente instruktører, som vil tage holdet igennem en rejse, hvormed de kan være klar til at give disc golfens guldkorn videre til andre.

Kurset er af højeste kvalitet og vi sørger for at alle deltagere føler sig trygge i, at skulle formidle disc golfen videre. Vi planlægger selvfølgelig hele kurset i samarbejde med jer, og vi gør det lige der hvor i har brug for det.

Et instruktørkursus indeholder minimum:

 • Mindst 5 deltagere (tillæg ved mere end 10 deltagere)
 • Undervisning fra en af Discimports instruktører
 • Fokus på videreformidling af disc golf gennem øvelser og spil
 • Gennemgang af disc golfens grundelementer samt teknik
 • Didaktisk fokus på at formidle disc golf
 • 5 gange á (2 x 45min) = 10 lektioners kursus

Pris:
6000,-
(ekskl. kørsel)

Forløbet kan selvfølgelig skræddersyes så det er tilpasset jeres forening. Vi tilbyder derfor også et videregående niveau, hvis jeres trænere har nogen eller megen erfaring med at være disc golf trænere.


Skriv til os:


Philip Ø. Kristoffersen
Jylland
philip@discimport.com
+45 61 48 44 69

Martin Erichsen
Sjælland
martin@discimport.com
+45 31 62 30 02


Det perfekte setup!