Discimport Disc Golf Putting League

Nu har du muligheden for at holde din form ved lige hen over hele vinteren med Discimports indendørs putting league. Her kan du lave op mod 160 putts på en aften og samtidig nyde en social og hyggelig atmosfære. Vi lægger stor vægt på både hygge og konkurrence!

Hvor og hvornår sker det?
Putting League afholdes hver eneste onsdag fra kl. 19.00 til 21.00. Du skal blot møde op på Gl. Kongevej 1B, 7442 Engesvang. Psssst – måske kan du få et lift fra Aarhus eller andre steder! Tjek begivenheden på Facebook her.

Hvad koster det?
Til Discimports Putting League har vi to prisklasser. Du kan deltage for 20 kr. (uden deltagelse i præmiepuljen) eller for 40 kr. (inklusive deltagelse i præmiepuljen), hvor du har mulighed for at vinde det beløb tilbage, du har brugt og endda mere til.

Hvad skal jeg have med?
Medbring 5 puttere (du kan låne hvis du ikke selv har) og ellers bare godt humør! Du kan købe snacks og drikkevarer under hele arrangementet.

Hvor melder jeg mig til?
Du kan trykke “Deltager” på vores begivenhedsside på Facebook, som du finder lige her, men det er ikke et krav. Du skal blot dukke op og betale, når du kommer.

Vi arbejder på at introducere forskellige tiltag til aftenen, så der er nye udfordringer hver gang. Du kan læse mere om dette på den enkelte begivenhed.

Mangler du puttere til putting league, find dem her!