Gratis fragt for køb over 500 kroner Hurtig levering Danmarks største butik til Discgolf og Ultimate frisbee Sikker handel Ring nu på: Tlf. 51 92 40 93

Discmania Active Disc Golf Udstyr

Golf Discs

Discmania's Active line består af produkter som er designet så du, som begynder, nemt og prisbevidst kan komme igang med disc golf forunderlige verden. På trods af det begyndervenlige og prisvenlige udgangspunkt er Discmania Active Line optimeret så produkterne kan bruges på mange forskellige niveauer. Du har derfor glæde af dine discs og kurve i mange år. Du skal bare vælge din ynglings farve :-)

Discmania Active Target

FLot mobil disc golf kurv fra Discmania. Den er synlig med sin gul top og kurv, så du nemt kan se den, selv i mørke omgivelser. Den er godkendt af Professional Disc Golf Association, så den kan bruges til turneringer. Den er designet til træning på indendørs og udendørs. Det anbefales dog at opbevare kurven indendørs efter brug.

Discmania Active Target har 18 lodrette kæder som også er forbundet med vandrette kæder. Denne kædeløsning blev først introduceret på Discmanias Lite Basket i 2014, og har været standard lige siden på letvægts træningskurve.

Med sin vægt på kun 15,5 kg. er kurven nem at have med rundt på trods af at den er mere holdbar end mange af de andre kurve på markedet. Discmania Active Target er meget nem at samle og stille op, da det kun kræver nogle få klik at samle den og skille den ad igen.

Note til samling af kurven: Stængerne kan være en smule stramme at samle, især første gang. Så det anbefales at være lidt forsigt når kurven sættes op.

Discmania Active Target measurements:

Target height: 143 cm

Target band height: 8 cm

Top diameter: 56 cm

Target width: 68 cm

Base diameter: 63 cm

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier
Gratis fragt for køb over 500 kroner
Hurtig levering
Danmarks største butik til Discgolf og Ultimate frisbee
Sikker handel
Vi bruger cookies på Discimport.dk.

Kurven er tom

Køb for mere end 500 Kr. og få FRI fragt
Vi bruger cookies på Discimport.dk.