Gratis fragt for køb over 500 kroner Hurtig levering Danmarks største butik til discgolf og frisbees Sikker handel Ring og hør: Tlf. 51 92 40 93

Om os

Discimport er baseret på interesse og en brændende kærlighed til discgolf og ultimate. Alle har fortjent at kunne spille med discs og frisbees af høj kvalitet.

  • Danmarks største sortiment. Vi har en ambition om at være den førende forhandler i forhold til kvalitet og udbud. Vi har en ambition om ikke at være den billigste forhandler, men om at levere den bedste vare og det bedste sortiment (flest variationer, farver, modeller og vægtklasser).
  • Sikre udviklingen af discgolf og ultimate sporten. Vi har en ambition om at bidrage til udviklingen af disc golf sporten og ultimate sporten i Danmark. Vi yder vejledning i udstyr og gør udstyret tilgængeligt for udøverne. Vi støtter både bredden og eliten. Vi giver målrettede sponsorater til spillere, klubber og turneringer. 

Vores speciale

Vi har specialiseret os i to typer: Den ene er en ultimate frisbee og bruges i holdspillet ultimate. Den anden er en golfdisc og bruges i sportsgrenen discgolf. Der findes rigtig mange forskellige frisbee modeller på markedet - vi har 1800 af dem i vort lager fordelt på ca. 150 forskellige modeller. I modsætning til legetøjsbutikkerne kalder vi dem discs, og så KAN vores faktisk svæve. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive. 

Discimports historie

Discimport.dk er et interessentselskab og vi har solgt discs siden 1999. Vi startede firmaet i en erkendelse af, at det var for vanskeligt i Danmark at få fat i den 'rigtige' frisbee. Vi startede derfor Discimport for at gøre discs til ultimate og disc golf mere tilgængelige for både professionelle, amatører, skoler og firmaer i Danmark. 

Firmaoplysninger

Vi er et interessentselskab ejet af Mikael Birkelund Jensen-Johansen og Lars Olesen - se kontaktoplysninger.

Kurven er tom