Om Os

Discimport Aps. opererer både med webshop og fysisk butik i Engesvang tæt på Silkeborg. Det er muligt at få personlig service i vores butikker og blive guidet gennem din næste discgolf-oplevelse. Se vores åbningstider her.

Passion og mål

Discimport er baseret på interesse og en brændende kærlighed til discgolf og ultimate frisbee. Alle fortjener at kunne spille med discs og frisbees af høj kvalitet.

  • Danmarks største sortiment. Med mere end 200.000 produkter på lager er vi den førende forhandler i Danmark med hensyn til kvalitet og levering. Vores mål er ikke nødvendigvis at være den billigste forhandler, men at levere det bedste produkt, det bredeste sortiment og ikke mindst den bedste kundeservice.
  • Sikre udviklingen af discgolf og ultimate sport. Vi har en ambition om at bidrage til udviklingen af discgolfsporten og ultimate sporten i Danmark. Vi giver vejledning om udstyr og stiller udstyret til rådighed for udøverne. Vi støtter både bredden og eliten og tilbyder målrettede sponsorater til spillere, klubber og turneringer. Du kan få mere at vide om Team Discimport her.

Specialister i discgolf og ultimate frisbee

Vi har specialiseret os i to typer: Den ene er en ultimate frisbee, som bruges i holdspillet ultimate. Den anden er en golfdiscs og bruges i discgolfsporten. Der findes mange forskellige frisbee-modeller på markedet – vi har mere end 10.000 af dem på vores lager fordelt på mere end 500 forskellige modeller. I modsætning til legetøjsbutikkerne kalder vi dem discs, og VORES discs KAN flyve. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Historien om Discimport i dansk frisbee og disc sport

Vi har solgt discs siden 1999. Vi startede virksomheden i erkendelse af, at det var for svært i Danmark at få fat i den “rigtige” frisbee. Vi startede derfor Discimport for at gøre discs til ultimate og discgolf mere tilgængelige for både professionelle, amatører, skoler og virksomheder i Danmark.

Oplysninger om virksomheden

Discimport Aps. er ejet af Mikael Birkelund Jensen-Johansen
Kontakt: KONTAKT: Kundeservice@discimport.com
Telefon: +45 61 48 44 69
CVR 44069547

Bank: Spar Nord
Kontonummer: 9873-8730549890
IBAN: DK4398738730549890
Swift: SPNODK22