Posted on

Personlig undervisning med Andreas – En glad forhåndskaster

Jeg havde netop lukket butikken og sad med dagens lukkeprocedure, da telefonen ringede. Det var en gut der hed Andreas, han boede i lyngby og var startet med at spille disc golf for en måned siden. Han ringede egentlig for at høre, om vi kendte noget til en popup-bane, der skulle ligge i Ermelunden (Gentofte), hvortil jeg svarede at det vist var en popup turnering engang. Der havde vist været planer om en permanent bane på et tidspunkt, men at der vist var gået kludder i det, og den ikke blev til noget. 

Efter en lille snak om området omkring Lyngby, og de omkringliggende baner, hvilke jeg selv havde med til at etablere, spurgte han indtil en Facebook annoncefilm, vi i Discimport havde kørende omkring personlig undervisning. Vi talte lidt om hvordan vi underviser, her afbryder Andreas og spørger om hvad det koster og hvornår jeg kan “give” en sådan en times undervisning…… “Kan du i morgen”?
(Det plejer at være sådan at folk lige skal kigge i kalender og så vender de tilbage med forslag til datoer), Andreas ville bare gerne hurtig i gang….. Vi mødtes dagen efter ved Lyngby stadion også kaldet badebyen.

Dagens helt store fokus var hans forhånd, som han havde problemer med. Vi startede, hvilket vi altid gør med at videofilme, hans nuværende form på forhånden, den var 41 meter og noget ustabil i sit flyv. Så vi kastede os ud i nogle øvelser og en mere teoretisk gennemgang af selve forhåndskastet. Vi gennemgik alt lige fra grebet, balancen, vinkler og hans manglende runup på forhånden. Efter små 60 minutter, videofilmede vi Andreas igen, nu var længden 108 meter, og i en perfekt lav og lige S-kurve. 

Andreas var glad, ja det var vi begge to……. For os i Discimport er det vigtig at det virker.  

Se resultatet her
Se mere om vores personlige undervisning her

Book din personlige undervisning her

https://discimport.com/dk/personlig-traening/