Trustpilot
Gratis fragt i DK ved køb over kr. 499,- Worldwide shipping Danmarks absolut største udvalg - mere end 200.000 varer på lager Først siden 2005 Ring nu på: Tlf. 61484469

Retur

Discimport.dk yder 14 dages returret fra den dag varen modtages. Returnering sker for kundens regning.

For at udnytte returretten, skal varen returneres i samme stand som den blev modtaget. Da varens emballage repræsenterer en værdi ifbm. gensalg af varen, bedes varen returneret i den emballage du modtog varen i.

Uforsvarlig forsendelse vil medføre bortfald af returret samt genlevering for egen regning.

Returvarer sendes til discimport, viborgvej 100F, 8600 Silkeborg. Vi anbefaler at du benytter vores returportal, hvor du kan købe og printe en pakkelabel til returpakken.

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes, tilbagebetales den totale købesum til dig ved en overførsel til det kort som ordren blev betalt med.

Hvis ordren eller produkter på ordren mod forventning alligevel ikke kan leveres, så kan Discimport.dk ophæve handlen og refundere pengene til kunden.

Uafhentede varer i pakkeshop betragtes IKKE som returvarer, men kunden vil modtage opkrævning for returfragt, og kan vælge at få tilsendt pakken på ny ved betaling af ny forsendelse.

Vi bruger cookies på Discimport.dk.

Kurven er tom

New! lower shipping prices to Europe - Besøg os i en af vores butikker: Sydhavnen i København, Tilst i Aarhus og Skægkær i Silkeborg
Vi bruger cookies på Discimport.dk.
Trustpilot