OTB Open 2024

Special disc golf release

Velkommen til OTB Open 2024 Special Release – din ultimative destination for eksklusive disc golfprodukter præsenteret af MVP Disc Sports. Vi er stolte over at kunne præsentere et sortiment, der er designet til at imødekomme selv de mest krævende disc golf-entusiaster. Med fokus på begrænsede og eksklusive muligheder har MVP forberedt et udvalg af produkter, der vil få selv de mest inkarnerede spillere til at juble.

For at sikre, at ingen går glip af denne unikke lejlighed, har vi åbnet op for pre-orders. Det betyder, at alle MVP-elskere kan deltage i festlighederne i år. Fra den bløde plastik til det nye Streamline Color Eclipse og to eksklusive molds – alt er unikt for dette års udgivelse og ikke sandsynligt at blive frigivet på almindelig basis lige foreløbig.

MVP har lyttet til fansene og udvidet tilgængeligheden af produkter samt introduceret nye, spændende plastiktyper. Dette års udgivelse er ikke kun en fortsættelse af sidste års succes; det er et skridt opad med noget for enhver smag. Vi håber, at du er klar – det er vi i hvert fald.