Prodigy Signaturer

Efter to års testning sprang Prodigy Disc ind på discgolf-scenen i 2013 med en lineup på 18 nye forme inden for det første år. Umiddelbart fik Prodigy Discs fat i en flok af de allerbedste discgolfere og blev på det tidspunkt betragtet som et All Star-hold. Bemærkelsesværdige spillere inkluderer: Catrina Allen, Paige Pierce, Cale Leiviska, Paul Ulibarri, Garrett Gurthie, Cameron Colglazier, Nikko Locastro, Ricky Wysocki, Jeremy Koling og Will Schusterick.
Prodigy Disc var den første producent, der betalte løn til deres professionelle spillere som en del af deres sponsoraftale.

Hele vejen igennem Prodigys historie har nøglen været deres tætte samarbejde med deres sponsorede spillere. Som man har set med Reverb og Distortion i samarbejdet med Kevin Jones eller samarbejdet med Cale Leiviska, som resulterede i Falcor og Stryder.

Prodigy’s måde at navngive deres disc på:
Systemet starter med et bogstav og derefter et tal.
Bogstaverne er: PA, der står for Putt and Approach (putt og tilnærmelse), A for Approach (tilnærmelse), M for Midrange (mellemrække), F for Fairway Driver (kørsel på fairway), H for Hybrid Drivers (hybriddrivere), D for Distance Drivers (langdistancedrivere) og X for Extra Speed Distance Driver (ekstra hastighed langdistancedriver). Dette kombineres med et tal fra 1-9, der beskriver discens stabilitet, hvor 1 er mest overstabilt og 9 er mest understabilt.

Plastiktyperne er også navngivet i rækkefølge fra 200 til 750, hvor jo højere tallet er, desto højere kvalitet er plastikken, og visse plastiktyper kommer i en blødere version kaldet Soft og en mere stiv version kaldet G. Baseline-plastik spænder fra 200 til 350G, og disse slides ret hurtigt. Premium starter ved 400 og går op til den mest holdbare 750G.

Filter products

Disc Type

Speed

Glide

Turn

Fade

Brand

Plastic Type

Availability

Price