Vilkår og betingelser

Følgende salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle transaktioner, der indgås med Discimport.dk. Betingelserne gælder fra den 1. januar 2022.

Priser

Alle priser på hjemmesiden er kontante enhedspriser inkl. MOMS. Discimport.dk forbeholder sig ret til at ændre priser uden varsel. Discimport tager forbehold for taste- og prisfejl.
Vi har PriceMatch på alle varer i forhold til alle danske butikker. Læs mere om prismatching.
Alle vores discs er mærket med en label i bunden. Dette mærke kan være forældet og have en gamle pris. Det er altid prissætningen på hjemmesiden, der bestemmer prisen.

Bestil

Alle varer kan bestilles online i vores webshop.

Du er altid velkommen til at sende en e-mail hvis du leder efter andre typer af diske. Vi er glade for at undersøge muligheden for at bestille dem hjem.

Discimport.dk svarer gerne på forespørgsler om produkter og leveringstid før køb.

Produktbilleder

Alle billeder af vores produkter er vejledende og er ikke en beskrivelse af det specifikke produkt, der er bestilt.

Betaling

I vores webshop kan du betale med følgende betalingsmidler:

  • Mobile Pay, Apple Pay, Google Pay, Anyday.
  • Danske og udenlandske kort: Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB og American Express
  • Elektronisk fakturering (institutioner med EAN-nr.)

Vi accepterer betaling med Anyday. Den første rate trækkes, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig rate på den sidste hverdag de næste tre måneder. Størrelsen af din afbetaling afhænger af din samlede ordre og din betalingsplan. Hvis du betaler alle afdrag til tiden, er der ingen renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk blive ophævet. Læs mere om Anydays brugsbetingelser her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

De data, du sender i forbindelse med køb, der betales med betalingskort, er krypteret (SSL), og derfor kan kun PBS læse dem. Vi har ikke mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne fratrækkes først, når varerne afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det beløb, du har godkendt på købstidspunktet.

Levering

Discimport.dk sender med GLS og PostNord i hele Danmark (Grønland og Færøerne samt udlandet er tillagt ekstra forsendelsesomkostninger) og det meste af Europa.

Alle ordrer leveres normalt inden for 1-3 hverdage, medmindre andet er angivet i beskrivelsen af det enkelte produkt eller på hjemmesiden. Der tages dog forbehold for udsolgte og udgåede varer samt forlænget leveringstid og manglende levering af varer fra vores leverandører.

Garanti

I henhold til købeloven har du 24 måneders reklamationsret på alle varer.

Se mere om, hvordan du bruger din garanti.

Retur

Discimport.dk giver 14 dages returret fra den dag, varen modtages. Returnering sker på kundens regning. Få mere at vide om, hvordan du bruger din ret til at returnere en vare.

ReturPortal