Gratis fragt for køb over 500 kroner Hurtig levering Danmarks største butik til Discgolf og Ultimate frisbee Sikker handel Ring nu på: Tlf. 51 92 40 93

Walkstool

Vi har længe ledt efter en stol til den kræsne disc golfer - Nu har vi fundet den!

Et svensk kvalitetsprodukt som overstiger din fantasi om siddekomfort i naturen. Den har letvægtsteleskop ben og giver mulighed for to forskellige siddepositioner.

Comfortudgaven er produceret i Sverige og fås i fire forskellige størrelser: 45cm, 55cm, 65cm, 75cm, så du kan finde den størrelse som passer perfekt til din krop.

Comfortudgaven har store gummifødder så den ikke synker ned i den våde jord når du sidder på den. Den har markedets bedste siddekomfort med det store ergonomiske sæde i mesh, så du kan sidde godt i længere tid. Den har desuden en praktisk pose til nem opbevaring.

Comfort modellen er kongen af tre-benet stole med store sædestørrelser og gummifødder. Walkstool er den eneste tre-benet stol med teleskop ben, patenteret og med varemærkebeskyttelse. Walkstool er lille, compakt, let, stærk og har to siddepositioner; med og uden benene foldet ud.

Presentation of Walkstool at IWA OutdoorClassics 2019

 

A Volvo V50 on top of Walkstool

Gratis fragt for køb over 500 kroner
Hurtig levering
Danmarks største butik til Discgolf og Ultimate frisbee
Sikker handel
Vi bruger cookies på Discimport.dk.

Kurven er tom

GLS oplever ekstraordinært mange pakker og derfor kan der forekomme forsinkelser i trackinginformation - MIDSOMMER-UDSALG! Se de mange gode tilbud i vores OUTLET.
Vi bruger cookies på Discimport.dk.